Over ons

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR ONS?

Onze diensten
Wij bieden logistieke steun aan meer dan 50 bedrijven in heel Europa, met inbegrip van het geconditioneerd vervoer van verf, medisch vervoer, aardolie en chemicaliën logistiek, engineering en constructie vervoer, de doorvoer van vliegtuigonderdelen en schip reserveonderdelen.
Voor de doorvoer van vliegtuig- en scheepsreserveonderdelen kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

ONZE SKILLS

TRANSPORT
OPSLAG
LEVERINGEN
SERVICE

ONZE EXPERTISE

Wij zijn sterk op het gebied van spoedtransporten – zowel voor gevaarlijke als niet-gevaarlijke producten – en projectvrachtvervoer. Door de mogelijkheid van het combineren van verschillende vormen van vervoer bieden wij kosteneffectieve en flexibele opties voor onze klanten.

ONZE VISIE

FST wil de betrouwbaarste voorkeurspartner in de gehele logistieke keten zijn. Wij willen onze klanten de meest kosteneffectieve, innovatieve diensten bieden die het beste bij de betreffende klant past.

ONZE MISSIE

FST bestaat om onze partners te voorzien van concurrerend geprijsde, naadloze logistieke diensten. Wij willen de beste goederen-dienstverlener in de industrie zijn, proactief en toegewijd in het dienen van onze klanten.

Hoewel het leveren van logistieke diensten onze core business is, streven wij ook naar het bevorderen van de handel in zijn wij toegewijde adviseurs voor onze klanten, partners en de betrokken overheden.

ONS TEAM

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door ons sterke en ervaren planning team. Wij beschikken over vijf eigen voertuigen die kunnen voldoen aan diverse speciale eisen van onze klanten. Verder maken wij gebruik van talrijke niet-eigen voertuigen. Een robuuste infrastructuur, moderne technologie, een klantgerichte aanpak en professioneel management zijn ook onderdeel van FST’s kernkwaliteiten. Door onze op maat gemaakte en geïntegreerde aanpak kunnen wij onze klanten efficiënte logistieke oplossingen bieden.

Het FST personeel is een innovatieve en dynamische groep die werkt met de meest gerenommeerde organisaties in onze branche. Al onze kantoren zijn gecontroleerd en gereguleerd om dezelfde uitzonderlijke kwalitatieve diensten te kunnen leveren. Wij weten dat ons aanhoudende succes is gebaseerd op ons vermogen om te bouwen aan en het onderhouden van effectieve partnerships met onze klanten door voortdurend te investeren in human resources en procedures.

FST BV Houten en omstreken voor al uw transport, opslag en leveringen. FST is een end-to-end transport en logistiek bedrijf met twee decennia aan expertise. Wij zijn toegewijd en passioneel in het voldoen aan de logistieke eisen van onze diverse klanten, en wij geloven dat dit ons onderscheidt van de concurrentie. FST BV Houten en omstreken voor al uw transport, opslag en leveringen. FST BV Houten en omstreken voor al uw transport, opslag en leveringen. FST is een end-to-end transport en logistiek bedrijf met twee decennia aan expertise. Wij zijn toegewijd en passioneel in het voldoen aan de logistieke eisen van onze diverse klanten, en wij geloven dat dit ons onderscheidt van de concurrentie. FST BV Houten en omstreken voor al uw transport, opslag en leveringen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.
U kunt bij ons uiteraard ook een vrijblijvend offerte aanvragen.